Despre proiect

Bine ai venit pe platforma online pedimap.ro, prima hartă online ce reunește instituții medicale cu competențe pediatrice din București. Aici poţi găsi drumul cel mai SCURT către sănătatea copilului tău!

Fie că navighezi de pe laptop sau telefon, folosește geolocalizarea și vei afla distanța și ruta către instituții pediatrice (cabinete, clinici, spitale) adaptate nevoilor tale!

Introdu în fereastra “caută”, poziţionată în stânga sus, cuvintele cheie conform cărora vrei să îţi fie arătate cabinetele/clinicile/spitalele.

Exemplu cuvinte cheie: ecografie, recoltare sânge, homeopatie, doctor X.

Și pentru că sănătatea copilului tău este cel mai important lucru din lume, pedimap.ro îți pune la dispoziție un instrument online care poate salva vieți, deoarece fiecare minut contează atunci când  ai nevoie de asistență medicală de urgență. Accesând butonul de URGENȚĂ din meniul site-ului, vei fi mai aproape de asistență imediată indiferent de oră!

Acestea fiind spuse, sperăm ca Pedimap.ro să devină instrumentul tău de nădejde atunci când ai nevoie să descoperi rapid și sigur, drumul cel mai scurt către sănătatea copilului tău!

Pedimap este o platformă online creată special pentru părinți de către compania farmaceutică Mylan și susținută de Societatea Română de Pediatrie.

Toate informaţiile din secţiunea pedimap.ro au un caracter informativ şi nu înlocuiesc consultul şi recomandările medicale de specialitate. Alegerea instituţiei medicale către care cei care accesează platforma doresc să se îndrepte este individuală. Compania Mylan nu îndrumă specific publicul larg către o anumită instituţie medicală.

Înscrierea pe platforma online pedimap.ro este gratuită şi accesibilă oricarei instituţii medicale cu profil pediatric aflate pe raza municipiului Bucureşti, prin accesarea secţiunii „AUTENTIFICARE DOCTOR à CONT NOU”. Prin urmare, pe platformă se regăsesc doar instituţiile care au optat să se înscrie aici.